Hyvinkään Kide-Kuoro

Click here to edit subtitle

Ajankohtaista

view:  full / summary

Joulukonsertti 3.12.21 Hyvinkään Kirkko

Posted by Jukka on September 18, 2021 at 2:30 AM Comments comments (0)

Joulukonsertti 3.12.21 Hyvinkään Kirkko

Kuoroharjoitukset 13.9. klo.18 alkaen

Posted by Jukka on August 28, 2021 at 6:00 AM Comments comments (0)

Hei!

Harjoituksethan ovat tutussa paikassa Ossian-salissa. Tulemme harjoitustilaan maskit kasvoilla ja järjestäydymme saliin riittävillä etäisyyksillä. Laulaa saa ilman maskeja - katsomme paikalla sitten hieman suuntia. Kuoro tuo käsidesiä paikalle, sekä jonkinlaisia desinfektiopyyhkeitä, joilla voi tuolit pyyhkäistä.

Tulemme toimimaan vastuullisesti koronatautitilanteen edellyttämällä tavalla. Kuorolaiset lienevät jo kaikki saaneet molemmat rokotteet?

Sanomattakin on selvää, että vain terveenä voi harjoituksiin tulla.

Jatkamme ohjelmiston kanssa siitä, mihin jäimme. Virsi-konsertti saa nyt jäädä hamaan tulevaisuuteen, mutta Helismaan laulujen harjoituksia jatkamme ja joulukonsertti on myös suunnitteilla. En saanut vielä varattua meille konsertti-iltaa seurakunnalta, mutta ajoitus tulee aivan joulukuun alkuun. Toki laulamme ja muistelemme muuta vanhempaa ohjelmistoa unohtamatta myöskään meidän kevyen musiikin kappaleita.

Alkuun meillä menee varmasti aikaa löytää taas kuoron sointi ja yhdessä laulamisen meininki.

 

Mikäli nyt vielä epäröit live-harjoituksiin tuloa, niin laita viestiä Petelle. Toki kuoroon voi tulla pitkin syksyä, mutta Peten on hyvä tietää keitä suurinpiirtein on paikalla.


 


 


Rss_feed